Blog
Publicat de

Mașini second hand – mituri demontate

Ca și în cazul oricărui alt tip de produs de pe piață și în jurul acestor mașini second hand s-au conturat o serie de mituri. Mai ales dacă este prima ta mașină și ai un buget limitat atunci una second hand este cea mai bună alegere. Dar pe măsură ce ajungi să cercetezi descoperi foarte multe păreri pro și contra iar astfel ajungi să nu mai știi ce să crezi. În timp ce unele informații pot să fie adevărate altele pot fi doar niște simple mituri.

3 mituri despre mașini second hand demontate

Unele voci susțin că aceste mașini second hand nu sunt fiabile și că vor prezenta defecțiuni la scurt timp după achiziție. Acesta este parțial adevărat deoarece contează foarte mult și de unde cumperi. Dacă apelezi la samsari sunt șanse mari ca mașina să nu aibă calitatea dorită și atunci să fie perfect adevărată afirmația. Dar dacă alegi o firmă serioasă care oferă garanție și service atunci nu vei avea foarte multe griji.

mașini second hand

Un alt mit care s-a conturat în jurul acestor mașini second hand este acela că vor consuma mai mult carburant. Un motor care nu a fost exploatat și întreținut corespunzător poate să consume mai mult dar dacă vei face înainte de achiziție o verificare atentă atunci acest risc este eliminat. De asemenea, se mai spune despre acestea că nu sunt sigure dar dacă vei achiziționa în siguranță de la un dealer autorizat nu va mai fi necesar să pui la îndoială siguranța pe care o oferă.

Cumpără în cele mai bune condiții mașina visurilor tale

O dată ce vei depăși aceste câteva mituri prezentate vei căpăta mai multă încredere în piața de mașini second hand. Dacă ai nevoie să cumperi o mașină rulată atunci intră pe website-ul www.auto-dan.ro unde vei putea găsi multe modele de mașini atent verificate și pregătite pentru a-și întâmpina noii proprietari pe care să îi servească pentru mulți ani de acum înainte.

decembrie 17, 2021
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: