Volkswagen Golf second hand

Golf 7 second hand și alte modele de Volkswagen Golf sh – confort și performanță

Volkswagen Golf este un autoturism apreciat pentru dimensiunile sale compacte, pentru performanțele ridicate, dar și pentru interiorul bine proiectat. Dacă ești în căutarea unui Volkswagen Golf SH, ai ajuns unde trebuie pentru că pe platforma noastră vei găsi mai multe modele de Volkswagen Golf SH de vânzare (Golf 7 second hand, Golf 6 second hand, Volkswagen golf automatic second hand etc.), fiecare cu diferite specificații și caracteristici. Dacă știi exact ce îți dorești de la viitorul tău Volkswagen Golf second hand în România, alegerea îți va fi mult mai ușoară. Toate detaliile despre mașinile second hand de pe auto-dan.ro sunt reale și utile în a lua cea mai bună decizie pentru viitoarele tale călătorii cu mașina.

Așa că, te-ai hotărât deja la volanul cărui autoturism vrei să te urci? Să fie un VW Golf 7 second hand sau un Volkswagen Golf break second hand? Mulți șoferi care cumpără second hand Golf 7 sau alte modele sunt mulțumiți de alegerea făcută.

Golf second hand – eficiență în consumul de combustibil

Modelele de Golf sunt recunoscute pentru eficiența lor în consumul de combustibil, iar vehiculele second hand Volkswagen Golf nu fac excepție de la această regulă, chiar dacă fac parte din categoria mașinilor rulate. Indiferent dacă alegi un VW Golf second hand diesel sau un VW golf pe benzină second hand, poți fi sigur că nu vei regreta această decizie, din punct de vedere al costurilor. Pe platforma noastră vei găsi modele de VW Golf 7 de vânzare second hand sau Volkswagen Golf 6 de vânzare second hand, dar și alte tipuri de auto rulate Volkswagen, cum ar fi Volkswagen Passat second hand sau >Volkswagen Touran second hand.

Mai multMai putin
Cauta in lista de masini
2 rezultate din 2
PRET: 12.390 EUR
194.000
Diesel
Automata
  • Tip combustibil: Diesel
  • Cutie: Automata
  • Culoare: Gri
  • Transmisie: FWD - Fata
PRET: 4.390 EUR
264.000
Diesel
Manuala
  • Tip combustibil: Diesel
  • Cutie: Manuala
  • Culoare: Negru
  • Transmisie: FWD - Fata
Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: