Blog
Publicat de

Mașini second hand – cum știi dacă a avut daune majore?

De unde achiziționezi mașini second hand contează foarte mult deoarece dacă nu ai experiență în astfel de investiții atunci este foarte ușor să fii păcălit și să pleci cu un autovehicul care ar trebui scos din circulație. Tocmai din acest motiv este recomandat să fii cât mai bine informat și să alegi vânzători de încredere.

Lucruri importante de verificat pentru a ști dacă modelul dorit a avut daune majore

Atunci când vrei să știi dacă o mașină a avut daune majore, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să inspectezi cu atenție aspectul exterior. Verifică aspectul caroseriei, distanța dintre elementele de caroserie, urmele de impact frontal, grosimea stratului de vopsea, portbagajul pe interior și zona în care se află airbag-urile. Dacă nu ești sigur că nu au fost făcute intervenții recente pentru a masca eventualele probleme, cel mai bine este să o duci la un service autorizat pe care să îl alegi tu. Este recomandat să procedezi astfel pentru a evita situațiile în care este vorba despre o cunoștință a vânzătorului. La final, este recomandat să faci un test drive pentru a vedea cum se comportă mașina atunci când o conduci în trafic.

mașini second hand

Aceste mașini second hand sunt percepute altfel în momentul în care sunt conduse prin trafic. Verificările sunt foarte importante și dacă nu te pricepi atunci cel mai bine este să iei cu tine la negocieri un prieten sau o persoană apropiată care cunoaște foarte bine piața de mașini second hand.

Cumpără mașini second hand în cele mai optime condiții de la Auto Dan

Pentru a achiziționa în siguranță mașini second hand chiar și fără ajutorul unui prieten, apelează cu încredere la serviciile de pe platforma auto www.auto-dan.ro. Aici vei putea găsi modele de mașini la prețuri corecte, atent verificate și care te pot servi pe termen lung. În plus, vei avea întotdeauna la dispoziție o echipă de specialiști gata să te consilieze în ceea ce privește alegerea modelului potrivit, astfel încât să poți conduce o mașină potrivită nevoilor și dorințelor tale.

aprilie 18, 2022
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: