Blog
Publicat de Cordis Dan

Mașini second hand – atenție sporită când achiziționăm

Ca pe fiecare piață, există diferite tipuri de vânzători corecți, care prezintă datele despre mașini second hand într-un mod transparent, dar și cei necinstiți,care dau kilimetrajul înapoi și ascund daunele suferite de mașini în trecut. Din fericire, acum sunt tot felul de rapoarte care vă prezintă istoricul mașinii și care ajută foarte mult.

Multe excrocherii apar atunci când mașinile sunt importate din Europa, vânzătorii modificând adesea kilometrajul și apoi le vând la un preț mai mare decât merită în realitate.

AUTO DAN SRL, dealer autorizat în comercializarea de mașini second hand, oferă date istorice despre mașini, suntem transparenți pentru că doar așa putem căpăta increderea clienților și îmbunătăți rentabilitatea propriilor investiții.

Mașini second hand – verificate de dealerii auto

Deși au existat în trecut mașini pe care le-am achzitionat cu daune minore, am acceptat așa fără să ascundem nimic clienților noștri în speranța că pe parcurs vom reuși să scoatem de pe piață toți vânzătorii necinstiți.

Noi, dealerii auto, care furnizăm clienților noștri date auto istorice, sperăm să aducem schimbări pozitive în industria mașinilor second hand. Acest tip de serviciu ajută la promovarea celor corecți, la scoaterea excrocilor din competiție și la asigurarea transparenței pieței pentru cumpărători.

Ne asigurăm și noi, la rândul nostru, că nu cumpărăm mașini în stare proastă, inspectând cu atentie fiecare vehicul, astfel încât să nu fie modificat kilometrajul, să nu existe daune ascunse sau înregistrări de furt. De asemenea cumpărăm mașini numai de la licitații de încredere, și de la parteneri autorizați. Când sosește un autovehicul, specialiștii noștri verifică istoricul fiecărei mașini, inspectează atent starea acestuia înainte de a o livra clientului.

Piața din România este una competitivă și mulți nu respectă regulile, existând o cere constantă pentru mașini ieftine, pe care cei necinstiți o fructifică, vânzând vehicule cu istoric îndoielnic. Nu mai sta pe gânduri.

noiembrie 30, 2023
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: