Blog
Publicat de Cordis Dan

Mașini rulate- cerere în creștere astăzi

Cererea pentru mașini rulate în țara noastră a crescut vizibil în ultimii ani. Evenimentele naționale cât și economia globală au influențat aceasta creștere.

Producția de mașini noi redusă, cât și livrările întârziate, mai apoi inflația crescută și criza lanțurilor de aprovizionare au condus și acestea la interesul tot mai mare pentru mașini rulate.

Găsirea unui vehicul rulat este o misiune grea, pentru că nu reprezintă doar un mijloc de transport ci și imaginea și statutul social. Mașinile second hand au prins la publicul nostru, astfel că,  de la an la an, sunt tot mai multe înmatriculări la aceasta categorie. Motivul cel mai important în a te decide să schimbi mașina, este necesitatea de a o înlocui cu una nouă. Alte motive sunt acelea că românii vor mașini cu o tehnologie mai nouă și implicit cu un consum mai mic de combustibil. Cel mai puțin important sunt ofertele și impactul negativ asupra mediului a mașinilor vechi existente.

mașini rulate

Vedete pe piață – mașini rulate

Românii aleg în continuare mașini rulate pentru ca nu își permit mașini noi și că alegerea unei mașini second-hand este o investiție inteligentă, pierderea din valoare este mai mică după un an în comparație cu o mașină nouă.

Un aspect important îl constituie faptul că un vânzător implicat trebuie să înțeleagă mai întâi el nevoile clientului ca apoi să-l îndrume în alegerea potrivită. Asta arată că cel care cumpără mașina știe doar în linii mari ce dorește, fiind deschis la propuneri.

Când cumpărătorul este hotărât caută variate metode de finanțare, dar cea mai frecvent întâlnită metodă de plată rămâne tot cash-ul.

Un parc auto care îndeplinește toate cerințele unui cumpărător mofturos este Auto Dan. Opțiuni nenumărate în a alege mașina dorită, implicare totală din partea personalului specializat, finanțare de toate tipurile, colaborare cu cele mai bune instituții de credit din țară, toate le găsești aici :  https://auto-dan.ro

noiembrie 30, 2023
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: