Blog
Publicat de

Mașini în rate de la parc auto autorizat

Cauți mașini în rate de la un parc auto autorizat? Răspunsul căutării tale îl găsești la Auto-dan. Acesta este un parc auto second hand din Zalău, autorizat în comerțul cu autoturisme, ce îți oferă posibilitatea de a cumpăra un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, fără avans, indiferent de vechimea autoturismului dorit, în maxim 2 ore. Posibilitatea de finanțare este până la 60 de luni.

Te-ai săturat de capcanele referitoare la defecțiunile mecanice ale mașinilor cumpărate de la diferiți proprietari? Alege să achiziționezi mașini în rate de la parcul auto autorizat – Auto-dan. Poți vizita sediul din Zalău și să vezi modelele de mașini second hand siponibile spre a fi achiziționate sau poți accesa site-ul auto-dan.ro.

Experiența de peste 20 de ani în domeniul vânzărilor auto a parcului Auto-dan, a lăsat doar feedback-uri pozitive în rândul clientelei. Profită acum de cele mai bune servicii auto din țară și bucură-te de multitudinea de beneficii aduse de Auto-dan.

mașini în rate

Cea mai calitativă colecție second hand de mașini în rate

Vrei să cumperi o mașină bună în rate? Ți-e teamă că nu poți din cauza istoricului negativ de la Biroul de credite? Echipa Auto-dan este alături de dorințele tale și îți oferă posibilitatea de a achiziționa în rate cu avans zero, chiar dacă istoricul de la Biroul de credite este negativ. Ai ocazia să te bucuri de mașina visurilor tale chiar acum, fără să mai aștepți să strângi suma necesară achitării integral.

Pe auto-dan.ro vei găsi cele mai bune modele de mașini second hand de pe piață. În plus, colaborarea cu parcul Auto-dan îți aduce beneficiul transportului gratuit până la tine acasă. Echipa Auto-dan îți oferă și revizia de ulei și filtru gratuit. Se oferă garanție la orice autoturism achiziționat și se acceptă orice testare a mașinii înainte de a o cumpăra. Accesează acum site-ul auto-dan.ro și alege dintre zecile de modele de mașini în rate și fără avans.

noiembrie 26, 2021
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: