Blog
Publicat de Cordis Dan

Mașini în rate – avantajele acestora aici

Tot mai mulți dintre noi dorim să achiziționăm o mașină dar nu dispunem de numerarul necesar. Acum, parcurile auto cu mașini noi dar și second hand vin cu soluția achiziționării unei mașini în rate.

Pentru a atrage cât mai mulți cumpărători, dealerii de pe piață oferă rate cu avans zero, prin intermediul unei bănci sau chiar la sediu. Pentru a face achiziția trebuie urmați câțiva pași în completarea dosarului, apoi aprobarea lui. Durata aprobării este de câteva ore,după care poți pleca cu mașina acasă.

Mașini în rate

Mașini în rate – Auto-Dan SRL

Că să achiziționați un autoturism bun, pe care să îl folosiți mulți ani fără vizite frecvente la service, trebuie să vă orientați la un parc auto cu renume, și vă recomandăm Auto-Dan SRL.

Noi apelăm la dealeri internaționali pentru achizițîi de mașini în stare foarte bună. Pot spune că suntem privilegiați să fim primii care află de mașini de import scoase la vânzare de companii de renume. Vă recomandăm să fiți atenți la partenerul de finanțare auto în rate pe care îl alegeți. Auto-Dan vă oferă posibilitatea de a lucra cu cele mai bune bănci de pe piață sau cu cele mai bune instituții de credit care permit flexibilitate.

Pentru orice fel de întrebări ne puteți contacta oricând. https://auto-dan.ro

Dacă doriți un anumit tip de mașină, facem comenzi doar pentru clienți vechi, care au mai apelat la serviciile noastre sau pentru cei care plătesc un avans.

La achiziționarea unei mașini în rate trebuie să aveți în vedere și un buget în care să vă încadrați, achitând în 12, 24,60 de rate plătite în fiecare lună. De obicei cliențîi noștri sunt bine informați, iar întrebările pe care ni le pun îi ajută să înțeleagă mai bine cum funcționează sistemul de rate.

Partenerul dumneavoastră de încredere Auto-Dan. Nu mai sta pe gânduri și intră chiar acum.

noiembrie 30, 2023
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: