Blog
Publicat de Cordis Dan

Mașini în rate – alege acum mașina dorită

Mașina a devenit un accesoriu indispensabil în viața noastră, pentru care facem orice ne stă în putință să întrăm în posesia celei dorite. Persoanele, apelează în număr tot mai mare la cumpărarea unei mașini în rate, iar acest segment de piață este într-o tot mai mare ascensiune, pentru că doar așa viața lor va deveni mai practică fără să depindă de cineva pentru a se deplasa.

În ultima perioadă , producătorii din Europa au simțit o scădere considerabilă față de lunile anterioare. Amenințați de criza financiară și economică mondială, dealerii, au fost nevoiți să refacă strategiile de vânzare, propunând oferte de nerefuzat.

Ideea de a cumpăra o mașină nouă nu mai este atât de căutată în România, mai ales acum când toate s-au scumpit, dar, cu toate acestea,cumpărarea unei mașini a devenit indispensabilă pentru majoritatea persoanelor, venind cu multe beneficii.

Confortul este principalul motiv pentru care oamenii aleg să-și cumpere propria mașină. Se pot deplasa eficient dintr-un loc în altul, fără a depinde de transportul în comun.

mașini în rate

Mașini în rate – avantaje

Cum nu întotdeauna ne putem planifica investițiile, există situații care ne iau prin surprindere, dar soluții se găsesc de fiecare dată. Este bine de luat în considerare varianta creditului auto dacă nu aveți economii, pentru că sunt multe avantaje. Pe piața sunt finanțatori care oferă credite cu avans zero, analiză rapidă a dosarului, rate fixe, dobândă scăzută, credit în lei fără costuri ascunse, înmatricularea direct pe numele cumpărătorului.

Dealerii autorizați au colaborări cu cei mai buni finanțatori de pe piață, iar clienții se pot bucura de ofertele avantajoase. Poți alege pachetul cel mai ofertant care ți se potrivește ție, în funcție de criteriile pe care tu le stabilești.

Pe lângă metodele flexibile de a achiziționa mașini în rate, mai este și discountul de care merită să profiți.

Astfel, parcul auto Auto Dan SRL, vă oferă toate aceste variante de a achiziționa mașini rulate. Ne puteți contacta aici auto-dan.ro.

noiembrie 30, 2023
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: