Blog
Publicat de

Mașini din Germania – cele mai căutate pe piața auto

An de an se înregistrează o creștere a vânzărilor de mașini din Germania. Romanii își îndreaptă atenția tot mai mult spre reprezentanțe auto și dealeri care vând mașini rulate. Site-urile de anunțuri sunt pline de oferte cu mașini la mâna a doua, unele cu foarte puțini kilometri la bord, iar cele mai căutate mărci rămân cele nemțești.

Pe cele mai mari platforme de anunțuri online, găsești la doar un click distanță, modele și mărci de mașini la prețuri ce variază în funcție de an, stare tehnică, număr de kilometri, dotări. Acestea sunt aduse din țări europene, cele mai multe sunt mașini din Germania.

Indiferent de unde provine mașina pe care dorești să o cumperi, există riscuri care țin de defecțiuni tehnice, revizii și alte detalii pe care trebuie să le iei în calcul, posibile accidente în care au fost implicate autovehiculele. De aceea, înainte de achiziționare este bine să verifici toate aceste aspecte.

Mașini din Germania

Mașini din Germania – defecțiuni ascunse

O mașină pe care vrei să o cumperi, și despre care nu știi nimic, poate ascunde numeroase probleme. De aceea, pentru a fi scutit de tot felul de incertitudini, Auto Dan SRL, vine în ajutorul clienților, oferind cele mai sigure mașini de pe piață.

La dispoziția clienților sunt numeroase modele, provenite din toate țările europene, preponderent Germania, care sunt cele mai căutate, datorită drumurilor bune pe care sunt rulate, consumul redus de carburant, dar și modul de întreținere a acestora.

Siguranța de a cumpăra o mașină de la un dealer autorizat, constă și în faptul că ai garanția kilometrajului care este afișat în bord, fiind cunoscut faptul că, adesea, acesta nu este cel real. Toate documentele mașinilor din acest parc sunt originale, iar mașina este livrată cu revizia la zi.

Cu toată încrederea vă așteptăm să achiziționați mașina dorită din parcul nostru auto.

februarie 3, 2023
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: