Blog
Publicat de

Leasing auto second hand – ce acte sunt necesare?

Chiar dacă alegi să îți cumperi o mașină rulată nu înseamnă că vei putea găsi întotdeauna chilipiruri mai ales dacă știi deja ce autoturism îți dorești iar în acest caz, dacă costurile sunt mai mari decât ți-ai propus atunci poți opta pentru un leasing auto second hand.

Acte solicitate pentru încheierea unui leasing auto second hand

Pentru a putea solicita un leasing auto second hand trebuie să întocmești un dosar pentru a se putea demara formalitățile de finanțare. Totuși, este important de reținut că în funcție de bancă ți se pot solicita și niște documente suplimentare care depinde de la o instituție financiară la alta. Cele mai comune acte care sunt solicitate pentru a accesa un leasing auto second hand sunt actul de identitate, cererea de finanțare completată cu toate datele necesare, documentul care atestă realizarea veniturilor eligibile, factura proformă de la furnizor, înștiințare de preț, specificație tehnică sau precontrat de vânzare – cumpărare.

leasing auto second hand

Dacă vei alege să apelezi la dealeri autorizați atunci vei putea accesa astfel de finanțări și prin intermediul acestora. Avantajul este acela că vei simplifica căutările și vei putea să închei mult mai rapid formalitățile necesare pentru achiziționarea unui autovehicul. Un leasing auto este o opțiune cu multe avantaje. Îți va permite să cumperi o mașină pe care ți-o dorești fără să mai fie necesar să aștepți pentru a aduna banii necesari. Leasing-ul auto este mult mai avantajos în comparație cu ratele bancare și plățile sunt mult mai mici.

La Auto Dan beneficiezi de toate avantajele unei finanțări alese inteligent

Este bine să știi că pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea să beneficiezi și de finanțare pentru a putea achiziționa mașina pe care ți-o dorești. Vei putea beneficia de cele mai bune condiții de finanțare și să te bucuri de o mașină atent verificată, de calitate și compatibilă cu dorințele și necesitățile tale.

martie 29, 2022
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: