Blog
Publicat de

Auto sh în rate de la Auto-dan

În cazul în care cauți auto sh în rate și nu știi care e soluția optimă căutărilor tale, Auto-dan este parcul auto de care ai nevoie. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul vânzărilor auto, parcul Auto-dan are modele de mașini în stare bună de funcționare și la prețuri rezonabile. Dacă nu poți achita integral suma autoturismului dorit, ai ocazia să achiziționezi mașina la care visezi, în rate, cu avans zero.

Auto-dan pune clienții pe primul loc, de aceea s-a gândit să ofere tutror ocazia de a achiziționa mașina second hand dorită. Posibilitatea de finanțare este de până la 60 de luni. Auto-dan finanțează salariați, pensionari PFA, firme SRL. Chiar dacă ai un istoric negativ la Birul de credite, Auto-dan are încredere și te finanțează.

Cu siguranță te-ai săturat de experiențele neplăcute cu achiziționarea de auto sh de proprietari oarecare. Achiziționarea de la proprietari poate aduce defecte ascunse, iar ulterior să fii nevoit să investești sume mari de bani pentru repararea mașinii. De aceea, alege să eviți astfel de probleme posibile și colaborează cu Auto-dan, un parc auto autorizat în comerțul de autoturisme. Alege să conduci auto sh în rate, de la cel mai bun parc auto din țară.

auto sh

Auto sh în rate cu revizia și transportul gratuite

Vrei auto sh, care să merite banii? Orice model ai dori, sigur se află și în colecția de mașini sh de la auto-dan.ro. Opel, Mazda, Nissan, Dacia, Seat și multe alte mărci te așteaptă în parcul auto din Zalău – Auto-dan sau pe site-ul auto-dan.ro.

Mașinile de la Auto-dan merită banii. Sunt atent selecționate și importante din Olanda, astfel încât să aibă o stare cât mai bună și un aspect cât mai frumos. Autoturismul achiziționat de la auto-dan.ro are revizia de ulei și filtru gratuită, asigurată de Auto-dan. Beneficiezi și de transport gratuit până în fața casei tale. Avantajele tale la Auto-dan sunt foarte numeroase. Trebuie doar să accesezi auto-dan.ro și să te decizi ce mașină sh vrei să conduci.

noiembrie 25, 2021
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: