Blog
Publicat de

Audi – merită sau nu să cumperi o astfel de mașină?

Audi AG cunoscut sub denumirea de Audi este o marcă auto deținută în totalitate de Grupul Volkswagen și își are originile inca din anul 1899 de la August Horch. Cel mai celebru tip de autovehicul Audi este cel cu cinci cilindri in linie de 2,5 litri, motorizare pe benzină. Însă, dacă a venit timpul să îți schimbi mașina sau pur și simplu ai obținut de curând permisul de conducere te întrebi dacă merită să investești în această mașină.

Avantajele prezentate de achiziționarea unei mașini Audi

Trebuie să menționăm încă de la început că este o mașină care vine împreună cu multe plusuri. Merită să menționăm câteva dintre acestea precum tracțiune integrală quattro, caroserie solidă, calitate, fiabilitate, precizie, consum mic la diesel, ergonomie excelentă, este ușor de condus chiar și versiunile sport în condiții de aderență scăzută. Câteva modele de mașini Audi au caroseria construită integral din aluminiu și altele parțial din aluminiu. Iar dacă este să cumperi un model de pe piața second hand vei putea găsi prețuri relativ mici. Încă un plus la acest model de mașini este acela că piesele de schimb pot să fie găsite ușor iar întreținerea este relativ ieftină. De asemenea, pentru cei care doresc să opteze pentru mașini electrice vor putea găsi modele Audi.

Dezavantaje pe care poți să le găsești la acest tip de mașini

Pentru ca să poți lua o decizie cât mai bună în ceea ce privește investiția într-o mașină Audi este bine să cunoști și dezavantajele pe care le prezintă. Fiabilitatea poate să fie redusă la cutiile de viteze automate iar fără quattro și motoare sub 3 litri te vei simți de parcă ai conduce un Volkswagen. Versiunile de bază au în componența lor mai mult piese de Volkswagen.

Dar, trecând peste toate dezavantajele pe care le prezintă, o mașină Audi bine aleasă poate să creeze bucuria de a conduce mult timp o mașină bună pe care să o ții multe sute de kilometri fără necazuri. Dacă ai un buget destul de limitat dar totuși îți dorești o mașină bună pentru tine, atunci vei putea achiziționa un Audi de pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea găsi multe modele second hand în stare excepțională. De asemenea, vei putea beneficia și de soluții de finanțare pentru a te bucura de o mașină exact așa cum ți-ai dorit.

octombrie 4, 2022
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: