Blog
Publicat de

Mașini second hand – cum afli istoricul?

Achiziționarea unei mașini second hand vine împreună cu numeroase decizii și trebuie să fii foarte bine documentat înainte de a alege un anumit model. Cel mai des, atunci când apelezi la vânzători privați, problema cea mai mare pe care o poți întâmpina este ca mașina să aibă kilometrii dați înapoi pentru a părea mai nouă. Desigur, mai pot exista și o serie de alte probleme de ordin tehnic pe care este bine să le cunoști dinainte pentru a putea ști dacă prețul solicitat de proprietar este cel corect. Cele mai multe informații despre mașini second hand le poți afla prin a consulta istoricul autovehiculului.

Ce trebuie să știi despre accesarea istoricului unei mașini second hand?

Istoricul autovehiculului poate să fie consultat online prin intermediul Registrului Auto Român în doar câteva minute prin a completa informațiile esențiale despre mașină. Pentru a putea avea acces la toate aceste informații este nevoie să soliciți de la proprietarul mașinii seria de sașiu sau după cum mai este cunoscut, numărul VIN (Vehicle Identification Number). În cazul în care proprietarul acestei mașini second hand pe care vrei să o cumperi refuză să îți ofere seria de sașiu atunci în mod clar este ceva în neregulă cu aceasta. Un vânzător onest întotdeauna te va informa corect și nu va încerca să te facă să te răzgândești în ceea ce privește verificările esențiale pe care trebuie să le faci pentru a putea decide dacă o cumperi.

mașini second hand

Auto Dan, o platformă auto de unde vei cumpăra mașini în cele mai bune condiții

Dacă vrei să achiziționezi mașini second hand în cele mai optime condiții, atunci tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea găsi mașini atent verificate care să te poată servi excelent pe termen lung. Pe această platformă auto vei putea achiziționa în siguranță fără să îți fie teamă că pentru modelul dorit ai plătit mai mult decât era necesar sau că vei ține mașina mai mult în service decât să te bucuri de ea.

mai 9, 2022
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: