Blog
Publicat de

Mașină cu 5 locuri SH – la ce să te uiți când cumperi?

Dacă ești în situația de a cumpăra o mașină cu 5 locuri second hand de la un târg auto sau online, cu siguranță te întrebi ,,la ce trebuie să mă uit”. Este important să te informezi cât mai bine atunci când cumperi o mașină astfel încât achiziția ta să fie de bun augur. O mașină este o investiție consistentă, motiv pentru care nu este loc pentru nici o greșeală.

Cum alegi o mașină cu 5 locuri second hand?

Atunci când cumperi o mașină cu 5 locuri second hand trebuie să ai certitudinea că aceasta va funcționa corespunzător pentru mulți ani trebuie să o verifici. Așadar, analizează cât mai atent anunțurile de vânzări, află dacă mașina a fost lovită sau reparată, verifică uzura interioară și cât de bine funcționează partea electrică, verifică seria de sașiu și de motor, verifică starea anvelopelor, fii atent la semnele de rugină, verifică kilometrajul, actele și manualul de service, fă un test drive și plătește prețul corect. Dacă nu ești foarte sigur că ar trebui să investești în mașina respectivă atunci este mai bine să aștepți și să nu te grăbești cu achiziția.

mașină cu 5 locuri

De asemenea, este recomandat să faci o verificare la un service autorizat pentru a te asigura că investiția pe care urmează să o faci este justificată mai ales la prețul solicitat de vânzător. Atunci când cumperi de la un dealer autorizat beneficiezi de toate condițiile esențiale pentru a avea o experiență cât mai bună și să pleci acasă cu o mașină exact așa cum îți dorești.

La Auto Dan vei putea găsi mereu mașini în condiții bune

Pentru cea mai bună experiență de cumpărare este important să cumperi o mașină cu 5 locuri second hand de la un vânzător de încredere. Pe platforma www.auto-dan.ro vei putea descoperi o selecție bogată de modele de autovehicule care să întâmpine orice dorință și necesitate. Toate anunțurile sunt atent verificate și mașinile în condiții bune. 

octombrie 4, 2022
Leave a Reply

Back to top
Sună acum!
Compare Vehicles: